Kontakt itelligence

itelligence svarer gjerne på dine spørsmål og forteller mer om SAP Business ByDesign, samt hva vi kan gjøre for deg og din forretning. Om du ønsker å booke et personlig møte gjør vi også gjerne det.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Run your business
IN CONTROL with
SAP ByDesign
WATCH THE ANIMATION VIDEO NOW!

SAP Business ByDesign 

Send
Hør mer fra en fornøyd itelligence og SAP Business ByDesign kunde

Change the game with SAP Business ByDesign

Copyright © itelligence AS

Privacy

Klikk på logoen for å laste ned historien

Skalerbar og rimelig

Vokser din organisasjon i en rasende fart? Vil du integrere en avdeling med hovedkontoret? Uansett hva er Business ByDesign noe for deg. En cloud ERP-løsning er rimelig og forutsigbar, uten økonomiske overraskelser i form av hardware eller oppdateringer, og det hele gjennomføres i rekordfart.

 

Komplett og tilpasningsdyktig

SAP Business ByDesign er et komplett modulbasert forretningssystem som kan tilpasses enhver funksjon. CRM, finans, HR, logistikk, innkjøp og produksjon - integrert rapportering på alle fronter. Gjennomførbart i sin helhet eller i deler, basert på den spesifikke situasjon ditt firma befinner seg i.

 

Enkelt og transparent

Takket være det brukervennlige grensesnittet kan dine ansatte tåle en bratt læringskurve med SAP Business ByDesign. Med systemet kan du stole på korrekt behandling av alle daglige transaksjoner og at rapportering blir tilgjengelig - alltid, hvor som helst. 

 

Interested in learning more?
Join us for our breakfast seminar where we address SAP Business ByDesign!

Date: 23. June 2016
Time: 09.00 - 11.00
Place: SAP, Lysaker Torv / Webinar

Sign up for the event here!
Fix the following errors:
Hide