Styr din virksomhet med en komplett Cloud ERP-løsning

SAP Business ByDesign

Logo itelligence NTT Data Business Solutions

Kontakt

Send oss en forespørsel hvis du ønsker et personlig møte eller hvis du har spørsmål om SAP Business ByDesign eller hva itelligence tilbyr.

Skybasert ERP for små- og mellomstore bedrifter

Den digitale transformasjon endrer alt, og dens betydning for hvordan din virksomhet fungerer og samhandler er betydelig. For å kunne utnytte det fulle utbytte av den nye digitale økonomien krever det at man makter å komme inn på nye markeder, utvikler nye forretningsplaner og nye måter å drive forretning på, som til sist krever innovative applikasjoner til å støtte målene. SAP Business ByDesign er skapt spesifikt til å hjelpe små- og mellomstore bedrifter med å vokse raskt.

Send oss en forespørsel hvis du ønsker et personlig møte eller hvis du har spørsmål om SAP Business ByDesign eller hva itelligence tilbyr.

Fordeler med Cloud ERP

Administrer din virksomhet ved hjelp av en enkel Cloud ERP-løsning. 
SAP Business ByDesign hjelper deg med å utnytte alle muligheter samt å øke veksten.

itelligence og SAP Business ByDesign

Les våre kundehistorier for å lære mer om itelligence og vårt arbeid med SAP Business ByDesign For referanse om LivingProof se videoen lenger nede på siden.

Contact itelligence

itelligence will be happy to answer your questions and tell you more about SAP Business ByDesign and what we have to offer you and your business. If you wish, we will schedule a personal meeting. Looking forward to hear from you!

Forside kundehistorie Roland Berger
Forside kundehistorie UCB Innere Midizin & Co. KG
Forside kundehistorie inpeek AG
Forside solution flyer SAP BByD for Service Providers

SAP Business ByDesign er en skybasert, fullt integrert on-demand Enterprise Resource Planning (ERP)-løsning, designet til alle typer små- og mellomstore bedrifter. Løsningen er en sentral del av SAP's portefølje av Cloud-løsninger og den er spesielt utviklet til å gi alle fordeler ved en altomfattende forretningsapplikasjon uten å ha behov for en stor IT-infrastruktur. Med SAP Business ByDesign kan du erstatte regneark, regnskapspakke, ordrehåndteringsløsninger og distribusjonsløsninger med én enkelt løsning. Løsningen har en solid funksjonalitet som kan implementeres raskt og er lett å lære. Det er en next-generation SAP brukeropplevelse med et rent og enkelt grensesnitt, avansert analyse og mobile funksjoner, blant annet KPI-tendenser, kundeaktivitet og prosjektoppdatering, samt en kraftfull innovativ teknikk og konfigurasjon som gir fremragende muligheter for tilpassing.

itelligence er en komplett SAP Service leverandør med global rekkevidde. Vi har kompetanse til å implementere SAP Business ByDesign for bedrifter i alle størrelser og har referanser innen flere forskjellige bransjer. Vårt platinum partnerskap med SAP gir oss adgang til SAP's roadmaps, dyptgående kunnskap om eventuelle endringer og oppdateringer, samt en direkte relasjon til utviklerne hos SAP. itelligence har erfaring både i å bygge og støtte alle modulene i SAP Business ByDesign og kan guide din forretning gjennom prosessen med å flytte eksisterende løsninger til SAP Business ByDesign.

Kontakt itelligence >

Kundehistorie

Roland Berger Strategy Consultants Holding GmbH

Kundehistorie

UCB Innere Medizin & Co. KG

Kundehistorie

inpeek AG

Solution Flyer

SAP BByD for Service Providers

Referansevideo, LivingProof Runs Simple with SAP Business ByDesign

Til undersøkelsen >

Vil du ha verdifullt innsyn i den digitale transformasjon innen finans, og hvor den er på vei? Hvis du utfyller vår Finance Technology Survey vil du få tilgang til resultatene og kan bruke data som benchmark for hvor din bedrift befinner seg i forhold til markedet forøvrig. Vår undersøkelse er unik da vi har bred dekning over 24 land og samtidig ikke bare kikker på hva som skjer innen den digitale transformasjon, men også hvorfor og hvordan.

En komplett skybasert forretningsapplikasjon

Kan tilpasses alle bedriftsfunksjoner

Mulighet til å tilføye moduler etterhvert som forretningen vokser

Forutsigbar all-inclusive abonnementsbasert prising

Innsyn og rapportering tilgjengelig hvor som helst, når som helst

Full integrasjon med eksisterende forretningssystem

Copyright © itelligence

Fix the following errors:
Hide